BLOG

Nieuwe start, voorpret en positieve stemming

Wij verwelkomen opnieuw 30 gecertificeerde LUXXprofile Masters in onze community. Zij namen deel aan het switch seminar in Hamburg dat georganiseerd werd door onze instructeurs Susanne Jess en Sylke Schliep. De deelnemers aan het seminar waren onder andere geïnteresseerd in de verschillen met „voorganger“ Reiss Profile®. Twee voorbeelden van reacties uit de deelnemersgroep: 

Ik vind jullie werk echt geweldig en ik ben zeer enthousiast dat nu eindelijk enkele zwakke punten van het Reiss Profile®, waaraan ik me zo lang heb geërgerd, zijn opgelost. Ik kijk nu al uit naar het LUXXprofile en ik zal waarschijnlijk gewoon Reiss Profile® vervangen. Ik ben ook heel erg nieuwsgierig naar de speciale evaluaties op het thema Leiderschap en Team, omdat dit de focus zal worden in mijn eigen werk.“
LUXXprofile Master Britta Burth

Ik vind het LUXXprofile veel gemakkelijker uit te leggen dan het Reiss Profile®, dus heel veel dank voor de geweldige uitvoering. Voor mij is het duidelijk dat de terminologie veel concreter is. Dit zal helpen om de resultaten in ieder geval voor mij en hopelijk ook voor toekomstige klanten beter te begrijpen.“ LUXXprofile Master Karsten Erdmann